Lynnderella Très Chic, Duckie Dear

SONY DSC
Lynnderellas lack har jag inte köpt sedan hon slutade med att sälja privat. Då, när jag handlade av henne, så var lacken charmiga, unika och i indie-erans första stadie med tjocka baser som snabbt blev trådiga och klistriga. Efter att Lynn flyttade till eBay har jag som sagt inte ens försökt köpa något men jag har sett att hon gjort om många gamla lack med nya, bättre suspensionsbaser bland annat. Jag köpte inga alla fall, det fanns ingen internationell frakt att få så jag orkade inte engagera mig i det. Nu för inte alls länge sedan såg jag dock att Norway Nails öppnat en Lynnderella Boutiqe. Äntligen ett sätt att få tag på lacken utanför USA! Sen hade jag tur som fick ett Lynn att testa av Wenche som äger Norway Nails.
SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC
Det här är ett lager av Très Chic, Duckie Dear från Lynns vårkollektion. Det var den jag var sugen på av de nya lacken, de andra är ofta antingen för fokuserade på shapes eller snarlika de gamla och det är klart, bättre formula är ju en vinst men jag ändå hellre pengarna på något nytt. Just det här fyller dock en lucka i min samling. Ett härligt rosa, orange och gult glitter med rosa och guldfärgat skimmer. Det är roligt, lite uppkäftigt och supersommarsött! Här ser ni det över den manikyr jag visade förra veckan med Different Dimension Tubular. Formulan på Très Chic är verkligen mycket förbättrad, den är tunnare och man behöver inte badda ut det som de gamla lacken. Lynns lack är banbrytande och en del av nagellackshistoria. Hon var den första indie tillverkaren som blev hypad och superstor och det gav många andra modet att försöka sig på att starta egna märken. Och nu menar jag indie som i hemma-mixare. Det fanns andra typer av indies, som BB Couture och Cult t.ex, redan innan. Jag tror nästan att BB Couture handmixade sina lack hemma i början de med när jag köpte de första men helt säker är jag inte. Hur som helst, det var Lynn som ledde vägen när det kommer till indie-boomen. Kan vara en anledning att ha en flaska hemma bara av den anledningen.
SONY DSC
Emma visade ju sötaste lilla Babs och hennes fluffiga mage igår. Jag måste bara få visa en kattmage jag med. Här är det Signe som njuter av solen.
SONY DSC

23 reaktion på “Lynnderella Très Chic, Duckie Dear

 1. Kitty

  Håller med dig att det är något speciellt med Lynnderellas lacker, men 240 kr är ganska saftigt nu när det finns så många andra duktiga indie tjejer som oxå gör kul grejer. Jag har kvar mina gamla godingar sen innan ”the shit hit the fan” och så kommer det nog att förbli.

  Svara
 2. Emma

  Fint och vad bra att hon har förbättrat formulan, vet ju hur du har kämpat med dina Lynderella innan. Och vilken söt liten gosmage Signe har! Får du gosa med den?:)

  Svara
  1. SminkanSminkan Inläggsförfattare

   Så klart jag får gosa med Signes mage! Hon är härdad. Man blir det om man ser ut som en fluffetuss i mitt hem. 😀
   Och ja, mycket bra att formulan blivit omgjord med tanke på hur knepiga de faktiskt var.

   Svara
 3. Kajalpennan

  Long time, no see 🙂 Vilken tur då att första inlägget jag läser innehåller och översöt pälsboll. Hon är så söt din Signe. Tillgiven?

  Lacket i sig är inte riktigt min grej och jag får erkänna att jag inte längre orkar hålla mig uppdaterad när det kommer till Indie. Tyckte det var bättre förr… 😉

  Svara
  1. SminkanSminkan Inläggsförfattare

   Signe är lagom tillgiven skulle jag säga. Hon är en utmärkt katt, gosig men inte för bunden till mig. Mer bunden till Siv i så fall.
   Indie är ju det roligaste som hänt! Jag längtar inte till det gamla. 😀

   Svara
 4. Rebecka

  Det är fint, det är det, men vet inte om jag är sugen på att köpa. Det skulle isåfall vara för den historiska aspekten, eller vad man ska säga 🙂

  Svara
 5. Lela

  Vill gärna gilla detta, ser ut att vara ett läckert lack. Men det är någonting som gör att jag inte blir så lockad av detta och jag kan inte sätta fingret på vad det är.

  Svara
 6. Nageldraken

  Åååh, Signemage! Hon är ju för bedårande! 🙂

  Lacket är också läckert, jag gillar det och det är ju bra att Lynn har fått ordning på formulan. Jag har ju ett gäng gamla Lynns och de är verkligen inte skojiga att lacka med. Jag tycker dock att priset är i saftigaste laget, så jag lär inte köpa några nya nu trots att de är lättare att få tag på. Särskilt eftersom man kan köpa tre Nerdlaquers för samma pris (om man lyckas haffa några)…

  Svara
 7. Annefia

  Åh vilken gosig fluffmage!!! Lacket är ovanligt snyggt för att vara orange! (Ja du hörde rätt) Tycker det påminner lite om morotsmarmelad men jag inbillar mig att det varit snyggare (i mina ögon då) över chockrosa. Fluffmagen vinenr dock stort! Älskar fluffmagar!!! SÅ mysiga att borra in näsan i!

  Svara
  1. SminkanSminkan Inläggsförfattare

   Jag provade det över korall men det funkade inte. Ska prova över rosa någon gång. Se är fluffiga kattmagar alltid vinnare.

   Svara
 8. roxcat

  Det här lacket blev jag riktigt förtjust i, vilka härliga färger! Dock blev jag inte lika förtjust i priset…
  Åh, gosiga kattmagar kan man aldrig få nog av!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *